Nhà Tin tức

The Structure and Components of LED displays

Chứng nhận
chất lượng tốt Quảng cáo ngoài trời LED Display giảm giá
chất lượng tốt Quảng cáo ngoài trời LED Display giảm giá
Khách hàng đánh giá
Phản hồi và giải pháp của công ty bạn luôn nhanh nhất và tốt nhất, tôi thích thái độ làm việc của bạn, Thật dễ dàng để làm việc với BST.

—— Mr. Robert Walker

Vui mừng được hợp tác với BST một lần nữa, họ kiên nhẫn trả lời tất cả các câu hỏi, chuyên nghiệp, hiểu biết, dịch vụ rất tốt.

—— Mr. Ismael Rodrigues

Chúng tôi muốn giới thiệu các Dấu hiệu BST cho bất kỳ ai cần thu hút sự chú ý đến doanh nghiệp của họ, Đánh giá cao sự giúp đỡ của bạn!

—— Mr Roger Vachon

Chúng tôi rất thích thưởng thức màn hình led đẹp mắt của chúng tôi và mong được nhiều năm sử dụng. Cảm ơn bạn đã cung cấp dịch vụ tuyệt vời như vậy.

—— Mr. Jorge Misri

Họ rất chuyên nghiệp và luôn sẵn sàng cung cấp hỗ trợ kỹ thuật, họ đã tiếp tục đảm bảo rằng chúng tôi đang hoạt động và hoạt động.

—— Ms Helene Myshka

Chúng tôi đã làm việc với bạn trong hơn 3 năm. Chúng Tôi rất hài lòng với BST đáp ứng, hỗ trợ của các sản phẩm.

—— Mr. Antoni Rojas Ortiz

Chúng tôi rất hài lòng với kinh nghiệm của nhân viên trong việc lựa chọn các màn hình LED và các thành phần khác của dự án.

—— Mr. Petar Petrović

Bạn đã đề xuất màn hình kích thước chính xác cho ứng dụng của chúng tôi và không gây áp lực cho chúng tôi vào bán hàng. Tôi rất hài lòng với BST.

—— Mr. Alonso Ramos Aguilar

Kinh nghiệm của chúng tôi như đã nói với bạn trước khi đã được tuyệt vời. Tôi muốn giới thiệu các bạn cho bất kỳ ai muốn mua màn hình led.

—— Mr. Andreas Müller

Chúng tôi cảm thấy chúng tôi có sản phẩm tuyệt vời cho đô la chi tiêu. Nó cho chúng ta sự linh hoạt tuyệt vời trong những gì chúng ta có thể giao tiếp thông qua nó.

—— Mr Dave Sharpe

Chúng tôi rất hài lòng với dịch vụ khách hàng cũng như các cuộc gọi tiếp theo mà chúng tôi đã nhận được kể từ khi màn hình hiển thị led mới của chúng tôi.

—— Mr Juan Garcia Garcia

Chúng tôi đã may mắn để có được màn hình hiển thị dẫn đầu với giá khuyến mại, nhưng từ nghiên cứu của chúng tôi bạn có vẻ như bạn đã cạnh tranh.

—— Mr. James Suchat

Tôi trò chuyện trực tuyến bây giờ
Công ty Tin tức
The Structure and Components of LED displays
The Structure and Components of LED displays

 

LED display screen is made up of two parts: Main led panel which is composed by several led display units(Led cabinet or led panel)that can connected together. This part is the main body of the led display. another part is the controller. the controller can also divided into two parts: control board( hardware) and control system( software). The control board are include the sending card, receiving cards and computer. Multifarious display panels (or cabinet units) with different specifications and controllers with different control technology can be constituted into various kinds of LED display screen to satisfy different application environments with diverse requirements.( such as video processor and multifunction card).

 

The Structure of the Screen:

 

1. Led module: No matter indoor or outdoor led display, they all composed by led modules. Led modules are include( led lamps, driving IC, pcb board and module frame). its size can not be changed easily.

 

2. Display Panel Display Panel is the main body of the screen. It is made up of light-emitting materials and driving circuit. The LED display screen panel of indoor and outdoor screen are unit cabinet.

 

3. Display Controller Display controller are mainly include sending card, receiving cards and computer. The sending card should be installed inside the computer, the receiving cards should be installed inside the cabinets. usually one cabinet needs one receiving card.

 

4. Switching Power Supply It is used to transform the 220V or 110V alternating current into all kinds of direct current to support various circuits.

 

5. Transmitting Cables The led display screen data and all kinds of controlling signals generated by the host controller are transmitted through twisted-pair cables to the screen.

 

6. Scanning Control Board The function of it is to cushion the data, generate all kinds of scanning signals and duty cycle grey scale control signals.

 

7. Special Video card and Multifunction Card The special video card of full color LED screen not only bear the basic functions of computer video card, but can also output RGB digital signals and row, field and blanking signals to the host controller. Besides functions the same as the special video card, multifunction card can also change the input simulated video signals into RGB digital signals (that is the collection of video communication).

 

8. Other information sources and devices Including computer, TV set, blue-ray disc, DVD, VCD, video camera and recorder and so on.

Pub Thời gian : 2017-04-06 23:35:12 >> danh mục tin tức
Chi tiết liên lạc
ShenZhen BST Industry Co., Limited

Người liên hệ: Mrs. Alicia

Tel: 86-755-89572851

Fax: 86-755-27581624

Gửi yêu cầu thông tin của bạn trực tiếp cho chúng tôi (0 / 3000)